A e ndjejne kafshët termetin? – Cila kafshe e ndjen më shumë?

Tërmeti shkatërrues në Turqi ka tronditur dhe sensibilizuar të gjithë botën. Si pasojë, shumë momente vërtetë emocionuese janë bërë virale në rrjet. Këtu nuk bëjnë përjashtim as ato me kafshët dhe reagimet e tyre. Tërmetet janë një fenomen që kanë ndodhur dhe ndodhin që në fillimin e formimit të planetit tone. Po të lexosh historinë…

Lexo Artikullin