Bima që ju bën të lini duhanin.

Kjo bimë do t’ju ndihmojë ta lini duhanin menjëherë. Stevia është një ëmbëlsues natyral dhe zëvendësues i sheqerit që rrjedh nga gjethet e specieve bimore Stevia rebaudiana, vendase në Paraguaj dhe Brazil. Komponimet aktive janë glikozidet steviol kryesisht steviozid dhe rebaudiozid, të cilat kanë rreth 50 deri në 300 herë ëmbëlsinë e sheqerit,janë të rezistente…

Lexo Artikullin