NASA lëshon teleskop, per te studiuar te shkuaren

Teleskopi hapësinor James Webb (Jswt), trashëgimtari i Hubble-it më të famshëm dhe më i madhi në botë, u lëshua në hapësirë ​​ditën e Krishtlindjes.  Një raketë Ariane 5 u ngrit nga qendra hapësinore e Guajanës për të dërguar Webb në hapësirë, një instrument që duhet të revolucionarizojë vëzhgimin e Universit, rezultat i bashkëpunimit midis NASA-s,…

Lexo Artikullin