Kuriozitete: Njerez dhe shtete

-Shkencëtarët thonë se lotët ju tregojnë arsyen e dikujt që qan. Nëse pika e parë vjen nga syri i djathtë, është lot gëzimi. Përndryshe, është për shkak të dhimbjes. -Në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2019, energjia e rinovueshme gjeneroi më shumë energji elektrike sesa lëndët djegëse fosile për herë të parë ndonjëherë. Gjithashtu, a…

Lexo Artikullin