NASA’s James Webb space telescopes operated by NASA have revealed the galaxy’s dance.

Surprisingly, NASA reports that auroras, storms, high temperatures, and strong winds are currently agitating conditions on Jupiter. The James Webb Space Telescope‘s pictures may provide scientists with an overview of the gas giant’s conditions. A NASA Imke de Pater, a planetary astronomer and an emeritus professor at the University of California, Berkeley, stated, “To be…

Lexo Artikullin

Nasa gjen galaksi qe nuk duhet te ekzistonin – Fakte Interesante

Gjatë viteve të fundit shkencëtarët kanë bërë dy zbulime të reja rreth universit tonë falë teknologjive të reja. Me keto zbulime kemi mësuar diçka që mund të ndryshojë përgjithmonë të kuptuarit tonë për universin. Le te shohim se cilat janë këto zbulime dhe çfarë kuptimi kanë ato për ne.Së fundmi ne morem imazhin e parë…

Lexo Artikullin

2021 ishte një vit i madh për eksplorimin e hapësirës. 2022 mund të jetë edhe më i madh

2021 ishte një vit i madh për eksplorimin e hapësirës Në vitin e ardhshëm, NASA planifikon të lëshojë raketën e Hënës SLS dhe SpaceX dhe Elon Musk shpreson të fluturojë Starship-in e tij të gjeneratës së ardhshme. Viti 2021 ndoshta do të hyjë në ekstremet e historisë së hapësirës si një pikë kthese, një moment…

Lexo Artikullin

NASA lëshon teleskop, per te studiuar te shkuaren

Teleskopi hapësinor James Webb (Jswt), trashëgimtari i Hubble-it më të famshëm dhe më i madhi në botë, u lëshua në hapësirë ​​ditën e Krishtlindjes.  Një raketë Ariane 5 u ngrit nga qendra hapësinore e Guajanës për të dërguar Webb në hapësirë, një instrument që duhet të revolucionarizojë vëzhgimin e Universit, rezultat i bashkëpunimit midis NASA-s,…

Lexo Artikullin