galaxys24

Samsung prezanton Galaxy S24 me inteligjece artificiale si dhe unazen galaxy

Samsung njoftoi të mërkurën gamën e saj të re të smartfonëve Galaxy S24, duke promovuar veçori të reja të inteligjencës artificiale për redaktimin e fotove dhe kërkimin e gjërave në internet.Samsung Galaxy S24 fillon me një çmim prej 1,250 dollarë, S24+ do të kushtojë 1,000 dollarë dhe S24 me pakicë 800 dollarë.Samsung po përdor veçoritë…

Lexo Artikullin

Ndërtesa më e lartë në botë prej druri po ndërtohet në Australi

Një nga ndertesat më të larta në botë prej druri po ndërtohet në Australi. Australia Perëndimore së shpejti do të jetë shtëpia e kullës më të lartë prej druri në botë, pasi autoritetet në Perth po planifikojnë të ndërtojnë një kullë “hibride” rreth 191 meter të lartë duke përdorur si lëndë kryesore lëndë druri masive….

Lexo Artikullin