Babai donte ta shiste per 250 dollare : Sot është një nga aktoret më të mire në bote

Kjo është historia e pabesueshme e aktorit dhe një ndër personat më të famshem ne bote. Ku me karrieren e tij te lavdishme ka lënë gjurmë të përhershme në kinematografinë botërore. Me një karrierë që përfshin më shumë se gjashtëdhjetë vjet, Jackie, i lindur në Hong Kong në vitin 1954, ka lënë një gjurmë të…

Lexo Artikullin