A e ndjejne kafshët termetin? – Cila kafshe e ndjen më shumë?

Tërmeti shkatërrues në Turqi ka tronditur dhe sensibilizuar të gjithë botën. Si pasojë, shumë momente vërtetë emocionuese janë bërë virale në rrjet. Këtu nuk bëjnë përjashtim as ato me kafshët dhe reagimet e tyre. Tërmetet janë një fenomen që kanë ndodhur dhe ndodhin që në fillimin e formimit të planetit tone. Po të lexosh historinë…

Lexo Artikullin

Shkencëtarët zbulojnë embrion e dinosaurit 66 milionë vjeçar

Shkencëtarët kanë zbuluar një embrion të rrallë, të ruajtur në mënyrë perfekte brenda një veze të fosilizuar dinosauri që daton të paktën 66 milionë vjet më parë. Embrioni, i quajtur ‘Baby Yingliang’, u gjet në shkëmbinjtë e Kretakut- Ganzhou, në Kinën jugore dhe i përket një dinosauri theropod pa dhëmbë, ose oviraptorosaur. Ekspertët thonë se…

Lexo Artikullin