Nasa gjen galaksi qe nuk duhet te ekzistonin – Fakte Interesante

Gjatë viteve të fundit shkencëtarët kanë bërë dy zbulime të reja rreth universit tonë falë teknologjive të reja. Me keto zbulime kemi mësuar diçka që mund të ndryshojë përgjithmonë të kuptuarit tonë për universin. Le te shohim se cilat janë këto zbulime dhe çfarë kuptimi kanë ato për ne.Së fundmi ne morem imazhin e parë…

Lexo Artikullin

Fakte interesante historike

-Flamuri kombëtar me më shumë ngjyra në të është flamuri i Belize me 12 te tilla. -Telefonata e parë me telefon celular u bë më 3 prill 1973, në NYC. -Në Egjiptin e Lashtë, fjala “mace” shqiptohej në të vërtetë “mew”, ose “meow”. -Lufta Anglo-Zanzibar (1896) ishte lufta më e shkurtër ndonjëherë – që zgjati…

Lexo Artikullin