Mumje jashtetokesoresh ne kongresin e Meksikës.

Në një prezantim mahnitës, një ufolog i vetëshpallur u tregoi anëtarëve të Kongresit ato që ai pretendon se jane dy ekzemplarë të mumifikuar të qenieve jashtëtokësore. Kongresi i Meksikës zakonisht është menduar të jetë një vend për prezantime solemne mbi buxhetet dhe legjislacionin. Por këtë javë, ligjvënësit dëgjuan dëshminë e një studiuesi të vetëshpallur te…

Lexo Artikullin

Qyteti ku njerëzit jetojnë nën tokë.

Në rrugën e gjatë drejt Australisë qendrore, ndërsa udhëtoni 848 kilometer në veri nga rrafshnaltat bregdetare të Adelaide, është një shpërndarje e piramidave enigmatike të rërës. Përreth tyre, peisazhi është krejtësisht i shkretë – një hapësirë e pafund pluhuri rozë me shkurre. Përgjatë autostradës, shfaqen më shumë nga këto ndërtime misterioze – grumbuj dheu të…

Lexo Artikullin