Qyteti ku njerëzit jetojnë nën tokë.

Në rrugën e gjatë drejt Australisë qendrore, ndërsa udhëtoni 848 kilometer në veri nga rrafshnaltat bregdetare të Adelaide, është një shpërndarje e piramidave enigmatike të rërës. Përreth tyre, peisazhi është krejtësisht i shkretë – një hapësirë e pafund pluhuri rozë me shkurre. Përgjatë autostradës, shfaqen më shumë nga këto ndërtime misterioze – grumbuj dheu të…

Lexo Artikullin

Kuriozitete: Njerez dhe shtete

-Shkencëtarët thonë se lotët ju tregojnë arsyen e dikujt që qan. Nëse pika e parë vjen nga syri i djathtë, është lot gëzimi. Përndryshe, është për shkak të dhimbjes. -Në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2019, energjia e rinovueshme gjeneroi më shumë energji elektrike sesa lëndët djegëse fosile për herë të parë ndonjëherë. Gjithashtu, a…

Lexo Artikullin