2021 ishte një vit i madh për eksplorimin e hapësirës. 2022 mund të jetë edhe më i madh

2021 ishte një vit i madh për eksplorimin e hapësirës Në vitin e ardhshëm, NASA planifikon të lëshojë raketën e Hënës SLS dhe SpaceX dhe Elon Musk shpreson të fluturojë Starship-in e tij të gjeneratës së ardhshme. Viti 2021 ndoshta do të hyjë në ekstremet e historisë së hapësirës si një pikë kthese, një moment…

Lexo Artikullin