Shkencëtarët zbulojnë një strukture të fshehur brenda bërthamës së Tokës

Studiuesit kanë gjetur prova te shumta qe deshmojne për një kapitull krejtësisht të ri thellë në të kaluarën e Tokës . Bërthama e brendshme e Tokës duket se ka një bërthamë tjetër edhe më të brendshme brenda saj. Tradicionalisht na kanë mësuar se Toka ka katër shtresa kryesore: koren, mantelin, bërthamën e jashtme dhe bërthamën…

Lexo Artikullin