gjuha angleze

Si të mësoj gjuhen Angleze ne internet falas. Ja disa nga burimet më të mira për të mësuar Anglisht

Gjuha Angleze është pa dyshim gjuha më e rëndeishme në botë, ku më shumë se 3 miliardë njerëz e flasin në mënyre zyrtare. Këtë gjuhe e flasin edhe disa nga shtetet më të zhvilluara në botë si SHBA, Mbertëria e Bashkuar,Australia dhe shumë vende të tjera. Por cilat janë disa nga websitet apo kanalet e…

Lexo Artikullin
galaxys24

Samsung prezanton Galaxy S24 me inteligjece artificiale si dhe unazen galaxy

Samsung njoftoi të mërkurën gamën e saj të re të smartfonëve Galaxy S24, duke promovuar veçori të reja të inteligjencës artificiale për redaktimin e fotove dhe kërkimin e gjërave në internet.Samsung Galaxy S24 fillon me një çmim prej 1,250 dollarë, S24+ do të kushtojë 1,000 dollarë dhe S24 me pakicë 800 dollarë.Samsung po përdor veçoritë…

Lexo Artikullin

Mbretëria e humbur në shkretëtirën Gobi :Misteret e qytetërimit të lashtë

Në perendim të Mongolisë, në mesin e shkretëtirës së pafundme Gobi, dikur ishte një mbretëri shumë e zhvilluar. Në këtë vend tashmë të mbuluar nga rëra e shkretëtires thuhet se ishte një qendër dijesh fetare, arti e tregtie. Legjenat e banoreve vendas thonë se ‘pasardhësit e zotëve kanë ndërtuar qytetin me fortesë te mrekullueshme të…

Lexo Artikullin

NASA merr sinjal nga 16 milione kilometer largësi

Nasa ka marrë një sinjal nga një anije kozimke e cila ndodhet 10 milionë milje larg. Mesazhi, i dërguar duke përdorur një lazer të largët, mund të “transformojë” komunikimet me anijen kozmike, ka thënë agjencia hapësinore Amerikane. Ky sinjal është një test i suksesshëm i komunikimit optik në hapësirë të thellë të NASA-s. Është gjithashtu…

Lexo Artikullin