Nëna e 2 fëmijëve lë punën në bankë per te punuar ne internet shuma marramendës që fiton në një ditë

Një nënë beqare e dy fëmijëve, vendosi të ndërroi punën e saj në një korporatë për tu vetëpunësuar online në një rrjet ku postohen foto dhe video. Ajo punon ne rrejtin social “onlyfans” Edhe pse karriera e saj i sillte shumë fitime, nëna e dy fëmijëve hoqi dorë dhe tani po fiton pothuajse trefishin e…

Lexo Artikullin

Fenomene te pa shpjegueshme nga shkenca

Shkenca ka evoluar duke iu dhënë shpjegim shumë fenomeneve, duke zbulua ilaçe të cilat shërojnë sëmundje që më parë ishin të pashpjegueshme… por  megjithatë ka disa fenomene të cilave shkenca nuk ka mundur ende t’u japë shpjegime. Shkencëtarët nuk janë dorëzuar ende, ata vijojnë t’i studiojnë këto fenomene, por mungesa e provave ua ka vështirësuar…

Lexo Artikullin