piramidat e egjiptit

5 fakte që tregojnë se Piramidat e Egjiptit kanë pasur teknologji të përparuar në lashtësi.

Piramidat e Egjiptit janë padyshim një nga kryeveprat e ndërtimit, jo vetëm në antikitet por edhe në ditet e sotme. Mënyra e ndërtimit të tyre ka mbetur gjithmonë mister, pasi edhe me teknologjinë e përparuar që kemi sot është pothuaje e pamundur të behën kryevepra të tilla, dhe me një saktësi aq të lartë sa…

Lexo Artikullin
galaxys24

Samsung prezanton Galaxy S24 me inteligjece artificiale si dhe unazen galaxy

Samsung njoftoi të mërkurën gamën e saj të re të smartfonëve Galaxy S24, duke promovuar veçori të reja të inteligjencës artificiale për redaktimin e fotove dhe kërkimin e gjërave në internet.Samsung Galaxy S24 fillon me një çmim prej 1,250 dollarë, S24+ do të kushtojë 1,000 dollarë dhe S24 me pakicë 800 dollarë.Samsung po përdor veçoritë…

Lexo Artikullin