Llotaria Amerikane:Ja kur dalin përgjigjet dhe si të shikoni nëse jeni fitues

Plotësimi i aplikimit për llotarinë amerikane për vitin 2025 ishte nga data 4 tetor 2023 deri në daten 7 nëntor të po këtij viti. Pas plotësimit të këtij aplikimi ju keni marrë një numer konfirmimi që quhet confirmation number. Por nëse ky numer ju ka humbur nuk është ndonjë problem i madh mjafton të kujtoni adresen e emailt me të cilën keni aplikuar. Por si dhe kur të kontrollojmë nëse jemi apo jo fitues?

Përgjigjet për kete vit fillojne nga data 4 maj 2024 deri me 30 shtator 2025. Pra ju mund ta kontrolloni që nga data 4 maj të këtij viti.
Për te pare nese jeni fitues kemi vendosur linkun poshtë videos. ose ndiqni hapat që bejmë ne në video.