Si të mësoj gjuhen Angleze ne internet falas. Ja disa nga burimet më të mira për të mësuar Anglisht

gjuha angleze

Gjuha Angleze është pa dyshim gjuha më e rëndeishme në botë, ku më shumë se 3 miliardë njerëz e flasin në mënyre zyrtare. Këtë gjuhe e flasin edhe disa nga shtetet më të zhvilluara në botë si SHBA, Mbertëria e Bashkuar,Australia dhe shumë vende të tjera.

Por cilat janë disa nga websitet apo kanalet e Youtube për ta mësuar këtë gjuhe anglisht shqip, në internet falas.
Ne po ju paraqesim disa nga ato:

Ne YouTube: kliko linkun; https://www.youtube.com/@mesoanglisht

Ky është një kanal në youtube që ka video mjaft interesante Anglisht-Shqip, me audio, perkthime dhe me mesim të leximit nga niveli fillestar A1, deri në nivelin B2. Video si mëposhte:

ANGLISHTJA NE UDHETIM:

Një burim tjeter shumë i mirë është dhe websiti : www.mesoanglisht.net

Ne kete website gjenden artikuj, audio mesime, fjalor gramatike etj, ne lidhje me gjuhen angleze.