Cekja: Shkodrës dhe Shqipërisë nuk vjen më si Zef Deda

https://youtu.be/ln1cIWnFZuw

Mes pikëllimit Sejfulla Myftari, i njohur si Cekja i Beratit, tregoi njohjen e tij të hershme me aktorin Zef Deda, i cili u nda nga jeta në moshën 73-vjeçare.

Në një prononcim për mediat, ai tha se në takimin e fundit kishte kujtuar kontributin e tij në art.
Cekja tha se me Zef Deden kam qene ushtar për 3 vite rresht. Ku tha se me Zefin kam kujtime të jashtëzakonshme dhe të mrekullueshme.
Gazetaret e pyeten se cfare e bente ate te vecante? Cekja u shpreh, se ate e bente te vecante humori i tij, karakteret e tija dhe rolet qe luante. Zefi do te ngelet ne mendje dhe kujtim te shqiptarëve sa të jetë jeta.

“Është humbje e madhe për humorin shqiptar, për mbarë Shqipërinë. Shkodrës dhe gjithë Shqipërisë nuk i vjen më si Zef Deda, simbol i humorit shqiptar. Me Zef Dedën kam kujtime të jashtëzakonshme. U prehtë në paqe.” ku dhe tha qoftë mirë me zotin, si dhe familjës së tij i them ngushëllime për humbjen e madhe, dhe shprirti i tij pushoftë i qetë pranë Zotit.