Postimi i Vin Diesel për ditëlindjen e Paul Walker

Mesazhi prekës i Vin Diesel për Paul Walker 10 vite pas vdekjes së tij: Bota nuk është e njëjtë pa ty vëllai im.

Dje do të ishte ditëlindja e Paul Walker dhe miku i tij si vëlla, Vin Diesel bëri një postim për të nderuar kujtimin e mikut të tij më të dashur.

Paul vdiq në një aksident automobilistik nëvitin 2013. Miku i tij i mirë dhe kumbari i vajzës së tij, Vin Diesel nuk e harron kurrë atë pasi ishte një ndër njerëzit më të dashur për të, dhe e konsideronte pjesë të familjes së tij. Ai kujdeset t’i dedikojë postimet e tij apo të ndajë kujtimet që ka për të me fansat e tij në rrjetet sociale.

Me rastin e ditëlindjes kur po të ishte gjallë do të kishte mbushur 50 vjeç , Vin Diesel ka bërë një postim për të në llogarinë personale në Instagram.

Vin Diesel publikuar një foto të tyre së bashku, e cila tregon se është bërë në ditëlindjen e 40-të të Paul Walker.

Në postim ai shkruan:
“Një dekadë… dhjetë vite të gjata… e megjithatë ndihet si dje kur të këndonim urime ditëlindjen për të 40 e mëdha! Bota nuk është e njëjtë vëlla… si specie, dikush mund të thotë se po luftojmë. Por unë mendoj për ty dhe buzëqesh dhe e di se gjithçka do të jetë mirë.

Isha duke kaluar nëpër foto për të festuar këtë ditë të shenjtë. Kujtimet vijnë para syve të mi, njëra më e mirë se tjetra… por këtë nuk mund ta kaloja këtë. Qesharak, engjëlli i vogël hyri në zyrë dhe më shikoi mbi supet e mija. “Kjo është një foto kaq e përjetshme, babi… një foto që do të jetojë për brezat e njerëzimit…”

Sigurisht që nuk u ktheva mbrapsht, nuk ka nevojë që fëmija të shohë sytë e babit të tij të perlotur. Teksa largohet thotë: “Prandaj dua të ndërtoj makina për të”.Ai as që kishte lindur ende. Do të ishin shtatë muaj më vonë kur do ti thoje ekuipazhit dhe produksionit të Fast, “Vins duhet të shkojë në Nju Jork për të pritur djalin e tij”. Ti e kishe atë aftësi për ti rifokusuar të gjithë duke përfshirë një produksion të tërë në gjërat e rëndësishme në jetë.

Për mua kjo foto përfaqëson momentin kur e dija se do të ishim vëllezër në përjetësi. Janar 2010, një natë para se ti dhe unë shkuam në Haiti… pasionin dhe gëzimin që kishe për të ndihmuar thjesht njerëzit. Ti the se reaguesit e parë nuk duhet të presin për askënd… dhe se dëshiroje t’i kushtoje jetën tënde kësaj. Edhe sot e kësaj dite, unë imagjinoj nëse do të shkruanit “përgjigjja e parë” në fjalor, do të ishte një foto e jotja. Haha. Pra, aq sa do të doja të mendoja se do të prisnim tortë dhe do të këndonim urime ditëlindjen për 50-tat e mëdhenja! Ne ndoshta nuk do të mundnim… sepse do të ishit në Maui ose Marok, ose kudo në këtë planet ku njerëzit ishin në nevojë.

Më mungon… të dua, dhe do të vazhdoj të nderoj shpirtin e bukur që je.
Gëzuar ditëlindjen…”, shkruan Diesel.