13 Familjet qe kontrollojne boten

Këto janë familje që zotërojnë pothuajse çdo sferë të jetës, qoftë ajo politikë, biznesi apo argëtim. Thuhet se 13 linjat e gjakut kanë pasuri dhe pushtet që janë thjesht të paimagjinueshme. Dhe këto familje shtrihen nga Evropa në Kinë.

“Nuk më intereson se cila kukull vendoset në fronin e Anglisë për të sunduar Perandorinë. Njeriu që kontrollon prodhimin e parave të Britanisë kontrollon Mbreterine Britanike dhe unë kontrolloj prodhimin e parasë britanike.”

– Nathan Mayer Rothschild

Disa thonë se në një përpjekje për të rivendosur “ekuilibrin” në botë, u formua një Rend i Ri Botëror. Kjo organizate u formua nga elita Amerikane dhe elita e Europës (si në aspektin e pasurisë ashtu edhe të fuqisë) me rrënjë historike që datojnë shekuj më parë.

Kjo qendër e fuqishme e formuar nga 13 familje dihet se po kontrollon praktikisht gjithçka në mbarë globin. Nga partitë politike , gjykatat, institucionet arsimore, burimet natyrore, politikat e jashtme, ushqimin, ekonomitë kombëtare, mediat, madje edhe organizatat terroriste. Janë ata që vendosin se ku dhe kur do të ndodhë sulmi tjetër terrorist, ata vendosin se kur do të bien tregjet, kur do te bie nje qeveri, çfarë ndodh në OKB, ata vendosin praktikisht gjithçka.

“Mbështetja e pamëshirshme e qeverive të SHBA-së dhe Mbretërisë së Bashkuar për përhapjen globale të farave të modifikuara gjenetikisht ishte në fakt zbatimi i një politike dekadash të gjatë të Fondacionit Rockefeller që nga vitet 1930, kur financoi kërkimin nazist eugjenik – d.m.th. reduktimin në masë të popullsisë. dhe kontrollin e racave me lëkurë të errët nga një elitë e bardhë anglo-saksone. Siç e panë disa nga këto qarqe, lufta si një mjet për zvogëlimin e popullsisë ishte e kushtueshme dhe jo aq efikase.”

F. William Engdahl në librin e tij “Farat e shkatërrimit”

Demokracia moderne, ashtu si e njohim ne, nuk ka më shumë se 250 vjet. Bota, siç e njohim ne, ka qenë gjithmonë e sunduar nga ata me pushtet absolut, ata që dinin të kontrollonin pasurinë dhe burimet. Nga ata që dinin të kontrollonin njerëzit e tyre. Rendi i Ri Botëror synon të punojë mbi një filozofi të ngjashme të pushtetit dhe kontrollit absolut, por në një shkallë globale.

Plani është që në fshehtësi të kemi një organ të vetëm që do të qeverisë planetin me elitën e ulur pikërisht në krye të te gjithve, duke e lënë pjesën tjetër të botës të luftojë për atë 1% të ekonomisë globale. Më i frikshëm është fakti se ata me sa duket duan të mbajnë kontrollin e popullsisë globale. Ata duan që popullsia globale të jetë pak më pak se një miliard, duke lënë burimet e Tokës për përdorimin e tyre ekskluziv.

Kontrolli i tokes
Planeti toke

Dhe për të mbajtur popullsinë nën kontroll, ata janë të gatshëm të bejne gjithcka, madje të planifikojnë metoda të kontrollit të popullsisë globale të inxhinieruara shkencërisht si viruset, vaksinat dhe ushqimet e modifikuara gjenetikisht. Thuhet gjithashtu se këto familje mbajnë edhe kurën për sëmundjet e pasherueshme si kanceri dhe SIDA, por nuk duan ta publikojnë atë sepse atëherë do të ketë një kurë. Dhe një kurë nuk është e mirë për biznesin e farmacisë.

Masterplanifikuesit shpikën strategjinë e një bashkimi – një shkrirje e madhe – midis kombeve. Por përpara se një bashkim i tillë të mund të përmbushet dhe Shtetet e Bashkuara të bëhen thjesht një provincë tjetër në një Rend të Ri Botëror, duhet të ketë të paktën pamjen e barazisë. mes partnerëve të lartë në marrëveshje. Si mund t’i bësh kombet e botës pothuajse të barabartë?

Anetaret përcaktuan se nevojitej një qasje e dyfishtë; përdorni paratë dhe njohuritë amerikane për të ndërtuar konkurrentët tuaj, ndërkohë që në të njëjtën kohë përdor çdo strategji dredharake që mund të hartosh për të dobësuar dhe varfëruar këtë vend. Qëllimi nuk është falimentimi i Shteteve të Bashkuara, përkundrazi, është të zvogëlojnë fuqinë prodhuese, dhe rrjedhimisht standardin e jetesës. Plani nuk është të rrisin standardin e jetesës në vendet më pak të zhvilluara , por të ulim standardin tonë për të përmbushur standartin e tyre.

Është standardi juaj i jetesës që duhet të sakrifikohet në altarin e Rendi i Ri Botëror” thote Gary Allen në librin e tij

“Dosja Rockefeller”

Këto familje janë aq të pasura dhe të fuqishme, sa i bëjnë Jeff Bezos dhe Gates të duken si fshatarë. Ideologjitë dhe lidhjet e tyre nuk janë të njohura për publikun. Kjo është arsyeja pse ne nuk dimë shumë për ta. Mos e pyesni veten nëse nuk i njihni – ky ishte plani i tyre gjatë gjithë kohës.

1. Familja Astor

Familja Astor u bë e njohur në biznes, shoqëri dhe politikë në Shtetet e Bashkuara dhe në Mbretërinë e Bashkuar gjatë shekujve 19 dhe 20. Me rrënjë stërgjyshore në Alpet italiane, Astorët u vendosën në Gjermani, pastaj u zhvendosen në Amerikën e Veriut në shekullin e 18-të me John Jacob Astor, një nga njerëzit më të pasur në histori.

Për shumë vite, anëtarët e familjes Astor njiheshin si “pronarët e Nju Jorkut”. Emrat e tyre të qytetit të Nju Jorkut janë hoteli i famshëm Waldorf-Astoria, Astor Row, Astor Court, Astor Place dhe Astor Avenue në Bronx, ku Astorët dikur mbanin kuaj. Lagjja e Astoria, Queens, u riemërua për të nxitur John Jacob Astor për të investuar atje.

Përtej qytetit të Nju Jorkut, emri i familjes Astor është ngulitur në një pjesë të madhe të historisë dhe gjeografisë së Shteteve të Bashkuara. Rruga Astor, në distriktin historik Gold Coast të Çikagos, mban emrin e John Jacob Astor. Ka qytete Astor në shtetet e Florida, Georgia, Iowa dhe Kansas dhe ka Astorias në Illinois, Missouri dhe Oregon si dhe shume vende pubilke e instutucione te tjera ne SHBA.

2.Familja Bundy

Paraardhësit e familjes Bundy migruan në Angli pas pushtimit Norman të vitit 1066. Mbiemri Bundy është për një bujk ose një fermer.

Emri rrjedh nga rrënjët e vjetra anglezo/saksone bonda dhe bunda, të cilat përdoreshin për të treguar një person të tillë.
I shquar në mesin e familjes në këtë kohë ishte Denis Bond , politikan anglez nga Dorset, i cili u ul në Dhomën e Komunave midis viteve 1640 dhe 1656, mbështetës i kauzës parlamentare në Luftën Civile angleze dhe shërbeu si president i Këshillit të Shtetit. gjatë Commonwealth;John Bond, një jurist anglez, klerik, anëtar i Asamblesë së Westminsterit.

3.Familja Collins

Atwood Collins i cili u diplomua në Yale në 1873. Një linjë e Collins që ishin pasardhës nga familja e vjetër New England. Ishin babai dhe djali që dhanë emrat e tyre në disa lokacione në SHBA-ne perëndimore. William Collins, një pasardhës i Edward Collins i cili mbërriti në Boston nga Anglia në vitin 1630. Casper Collins vdiq duke luftuar me indianët. Familja e Collins ishe shume e pasur.

William Collins fillimisht kishte shkuar në shkollën juridike, më pas u bë Senator dhe kolonel gjate Luftës Civile. Për shkak se trupat amerikane në perëndimin e largët ishin të shpërndara gjerësisht, grada e kolonelit ishte një gradë shumë e lartë për t’u mbajtur në territoret perëndimore gjatë Luftës Civile.

Hugh Collins ishte autor i librit Marksizmi dhe Ligji botuar nga Oxford University Press.

James Foster Collins punoi për inteligjencën e SHBA-së, për Kombet e Bashkuara, i diplomuar në Yale, kishte punë të tilla si asistent i Kërkimeve të Komisionit të Energjisë Atomike të Senatit të SHBA, zyrtar i çështjeve politike Sekretariati i Kombeve të Bashkuara , meqë ra fjala, një përqindje e madhe e oficerët në zonën e Sekretariatit të Kombeve të Bashkuara për 10 vitet e para ishin hebrenj. Collins gjithashtu punoi për departamentin e shtetit dhe departamentin e thesarit.

Jim Collins shkruan libra mbi okultizmin, UFO-t, etj.
John Anderson Collins ishte i përfshirë ngushtë me komplotet iluminati që përfshinin Masonët.

4.Familja DuPont

Familja du Pont është një familje e shquar amerikane që rrjedh nga Pierre Samuel du Pont. Ajo ka qenë një nga familjet më të pasura në Shtetet e Bashkuara që nga mesi i shekullit të 19-të, kur themeloi pasurinë e saj në biznesin e barutit. Në fund të shekullit të 19-të dhe në fillim të shekullit të 20-të, ajo zgjeroi pasurinë e saj përmes industrisë kimike dhe industrisë së automobilave, me interesa të konsiderueshme në kompaninë DuPont, General Motors dhe korporata të tjera të ndryshme.
Kjo famlije me origjine nga Franca zoteron shume asete te vleshme ne Shba, si parqe muze, shkolla e shume vendete mjaft te rendesishme.

5.Familja Freeman

Familja Freeman eshte nje nga familjet me te pasura ne bote, por qe ka shume pak informacion per te. Ata zoterojne shume asete ne vende te ndryshme te botes, kryesisht ne Angli dhe Shba.

6.Familja Kennedy

Familja Kennedy është një familje politike amerikane që ka qenë prej kohësh e spikatur në politikën, shërbimin publik, argëtimin dhe biznesin amerikan. Ata edhen nga Irlanda ne vitin 1884. Pjestaret e kesaj familje kane qene aktiv ne postet me te rendesishme ne administraten Amerikane.
Me i rendesishmi ne ta ishte edhe presidenti i Shba, John Kennedy.

7.Familja Li

Familja Lee e Shteteve të Bashkuara është një familje politike me rëndësi historike në Virxhinia dhe Maryland, shumë anëtarë të shquar të së cilës njihen për arritjet e tyre në politikë dhe ushtri. Ata erdhen ne vitin 1639 ne Shba. Pasurine e tyre e krijuan duke u marr me prodhimin dhe tregtimin e duhanit.
Ata zoterojne pasuri shume te medha ne Shba. Nje nga anetaret e kesaj familje ka qene firmetar i deklarates se pavaresise se Shba.

8.Familja Onassis

Aristotle Socrates Onassis md origjine greke, krijoji flotën më të madhe të transportit privat në botë dhe ishte një nga njerëzit më të pasur dhe më të famshëm në botë. Ai ishte i martuar me gruan e ish-Presidentit të SHBA John F. Kennedy.
Athina Onassis është një trashëgimtare cila ka një pasuri neto prej 1 miliard dollarësh. Ajo është trashëgimtarja e vetme e mbijetuar e pasurisë së anijeve të Aristotle Onassis dhe vlera e saj neto është kryesisht rezultat i familjes së saj të pasur të famshme.

9. Familja Rockefeller

Familja Rockefeller është një familje amerikane industriale, politike dhe bankare që zotëron një nga pasuritë më të mëdha në botë. Pasurine e bëne në industrinë e naftës gjatë fundit të shekullit të 19-të dhe fillimit të shekullit të 20-të nga vëllezërit John D. Rockefeller dhe William A. Rockefeller Jr., kryesisht përmes Standard Oil.Familja kishte një lidhje të gjatë me dhe kontrollin e Chase Manhattan Bank. Në vitin 1977, Rokfelerët konsideroheshin si një nga familjet më të fuqishme në historinë amerikane. Familja Rockefeller e ka origjinën në Rhineland në Gjermani dhe anëtarët e familjes u shpërngulën në Amerikë në fillim të shekullit të 18-të.

10. Familja Russell

Familja Russell është një familje amerikane nga Gjeorgjia që ka mbajtur pozicione të spikatura si në qeverinë e Shteteve të Bashkuara ashtu edhe në atë të Gjeorgjisë. Familja ishte një familje e pasur me pronar tokash deri në fund të Luftës Civile Amerikane, kur humbën një sasi të madhe të aseteve të tyre, si shumë të tjerë në klasën e plantacioneve jugore. Familja më vonë hyri në politikë dhe rindërtoi famën e familjes së tyre duke mbajtur poste politike.

11.Familja Van Duyn

Kjo familje është me origjinë holandeze-franceze. De Dines emigroi në Holandë, për shkak të persekutimeve fetare, dhe në vitin 1649, një nga pasardhësit e kesaj familje u zhvendos nga Hollanda, per ne Ameriken e veriut. Kjo familje ne ditet e sotme eshte nder familjet me te pasura dhe me te pushtetshme ne bote.

12.Familja merovingiane

Dinastia Merovingiane ishte familja sunduese e frankëve nga mesi i shekullit të 5-të deri në vitin 751. Ata së pari shfaqen si “Mbretërit e Frankëve” në ushtrinë romake të Galisë veriore. Deri në vitin 509 ata kishin bashkuar të gjithë frankët dhe romakët e Galisë veriore nën sundimin e tyre. Ata pushtuan pjesën më të madhe të Galisë, duke mundur Visigotët dhe Burgundianët, dhe gjithashtu e shtrinë sundimin e tyre në Raetia. Në Gjermani, Alemanni, Bavari dhe Saksonët pranuan zotërimin e tyre. Mbretëria e Merovingëve ishte më e madhja dhe më e fuqishme nga shtetet e Evropës Perëndimore pas shpërbërjes së perandorisë së Teodorikut të Madh.

13.Familja Rothschild

Familja Rothschild është një familje evropiane me origjinë hebreje që themeloi filiale financiare dhe bankash nga fundi i shekullit të 18-të. Pesë vëllezërve të degës austriake iu dha përjetësisht titulli baron në Perandorinë Habsburg prej perandorit Franc II më 1816. Dega britanike e familjes u ngrit në fisnikëri nga Mbretëresha Viktoria., familja zotëron nje nga pasurinë më të madhe në botë dhe në historinë moderne.