piramidat e egjiptit

5 fakte që tregojnë se Piramidat e Egjiptit kanë pasur teknologji të përparuar në lashtësi.

Piramidat e Egjiptit janë padyshim një nga kryeveprat e ndërtimit, jo vetëm në antikitet por edhe në ditet e sotme. Mënyra e ndërtimit të tyre ka mbetur gjithmonë mister, pasi edhe me teknologjinë e përparuar që kemi sot është pothuaje e pamundur të behën kryevepra të tilla, dhe me një saktësi aq të lartë sa…

Lexo Artikullin